Over ons

Welkom bij De Rulse Hoeve

Robert en Monique Heesakkers heten je van harte welkom in De Rulse Hoeve welke gelegen is in Heeze-Leende aan de rand van het prachtige natuurgebied De Strabrechtse Heide nabij natuurpoort de Plaetse. 
Ons appartementencomplex is gelegen in het beekdal van een rivier, plaatselijk zeer bekend de kleine Dommel. Aanvankelijk was hier een glastuinbouwbedrijf gevestigd, maar door overheidsingrijpen paste dat bedrijf niet meer in het plaatje. In het beekdal van de kleine Dommel wordt namelijk een waterbergingsgebied ingericht om bij overvloedige regenval water kunnen bergen om Geldrop en Eindhoven te besparen van wateroverlast. Door samenwerking met waterschap De Dommel, provincie Noord-Brabant en gemeente Heeze-Leende is het mogelijk gemaakt om een tuinbouwloods om te bouwen tot 10 luxe vakantieappartementen.

Kom eens langs om de rust en ruimte te ervaren

Onze luxe vakantieappartementen zijn geheel zelfvoorzienend met eigen sanitair en keuken. Wilt u een paar dagen of zelfs weken heerlijk genieten van al het moois wat de Strabrechtse Heide te bieden heeft, dan heten wij u graag welkom. De Rulse Hoeve is een uitvalsbasis om te genieten van de rust en ruimte  van Heeze en haar omgeving.

Ook voor de zakelijke klant staan wij paraat. De Rulse Hoeve bevindt zich op steenworp afstand van Brainport, het station is op loopafstand en Heeze, waar we gevestigd zijn, heeft een goede ontsluiting met A67 en A2. De binnenstad van Eindhoven bevindt zich op maar 10 km afstand. Wilt u meer weten wat we voor uw bedrijf en relaties kunnen doen? Vraag naar de speciale voorwaarden.

“De vrije natuur op een presenteerblaadje”

Neem een kijkje in en om de Rulse Hoeve.